De Poezenboot

Kitty

Geslacht: Poes
Kleur: schildpad blauw creme
Leeftijd: 2-3 jaar

Kitty is geen Poezenboot poes en zit dus niet op de boot. Ze zit nog in Ibiza. Lees haar verhaal. We helpen zoeken naar een liefdevol geschikt thuis voor haar.

Dit is Kitty, ze is 6 maanden geleden in Ibiza aangereden en zit daar nu in een pleegopvang met 4 andere katten. Ze is door de opvang en dierenarts opgeknapt.

Ze is 2-3 jaar. Ze zit vol energie, is erg speels en heeft een enorm lief karakter. Ondanks dat ze haar achterpootjes niet meer goed kan gebruiken, gaat ze netjes naar de kattenbak (wel met een laag instapje) 

Ze doet het allemaal super goed maar jammer genoeg is er nog geen blijvend thuis voor haar gevonden. Heeft u echt interesse en denkt u niet alleen met uw hart maar ook met uw verstand neem dan contact op met Olivia. Zij regelt ook de reis van Kitty.  Vertel in uw mail ook meteen wat u Kitty te bieden heeft. Er wordt gekeken wie het meest geschikt voor haar is.  

**Kitty heeft hele lieve mensen gevonden en komt binnenkort naar Nederland. Zo fijn, we blijven contact houden. En dat allemaal door de Poezenboot site.

Kitty, poes, 2-3 jaar Kitty, poes, 2-3 jaar Kitty, poes, 2-3 jaar


Terug