De Poezenboot

Lapje

Geslacht: Poes
Kleur: schildpad wit
Leeftijd: 10 jaar

Lapje gaat een nare tijd door. Jaren terug is ze vanwege kinderen het huis uit gevlucht en bij de buurman terecht gekomen, daar vond ze rust en aandacht. Nu is de buurman zo ziek dat hij is opgenomen en niet meer zal terugkomen. Lapje zit nu bij ons, ze is rond de 10 jaar, een zachtaardige lieve kat en kletst veel met ons. We waren even bang dat ze een depressie inging want ze stopte met eten maar gelukkig hebben we haar weer aan het eten gekregen.

We zoeken een rustig, liefdevol thuis voor haar met veel aandacht. Dus niet bij mensen die veel van huis weg zijn. Ook niet bij kinderen of honden. Een andere sociale oudere kat zou misschien kunnen (ze is een andere kat gewend) al zal het voor nu makkelijker zijn om haar eerst alleen te laten wennen. Ze is een tuin gewend maar een ruim balkon lijkt ons voor haar ook top. Wie komt haar gezelschap houden?

**Lapje heeft super snel haar gezelschap gevonden. Ze krijgt een rustig liefdevol thuis. Haar nieuwe huisgenote is helemaal hoteldebotel van haar. 

Lapje, poes, 10 jaar


Terug