De Poezenboot

Stoer

Geslacht: Kater
Kleur: wit zwart gevlekt
Leeftijd: 6 jaar

Cool en Stoer zijn 2 katers. Beide werden verzorgd in de tuin maar vanwege verhuizing en renovatie van de buurt zijn ze bij ons gebracht. Ze lijken familie, broers waarschijnlijk, maar dat is uiteraard niet zeker. In het begin konden ze het goed vinden met elkaar, echter de laatste tijd zitten ze elkaar soms in de haren. We denken dat dat door de stress komt. Het is nog niet zeker of we ze samen of apart plaatsen.

Stoer (met de zwarte vlek op zijn  neus) is gezellig en vrolijk en vindt het leven mooi. Als je naar hem toegaat vraagt hij meteen om aandacht en wil knuffelen. Verder is hij relaxed.

Cool heeft een brede katerkop en is wat verlegen. Hij kijkt de kat uit de boom maar als hij je eenmaal vertrouwt is hij erg lief, al blijft hij wat voorzichtig. 

We zoeken mensen, die ervaring met katten hebben, met ruimte en een veilige tuin zou mooi zijn. Ze zijn een hond gewend. Wie valt voor deze kerels? 

Stoer en Cool zijn super leuk samen geplaatst.  Echter werd de relatie onderling steeds slechter en is besloten om ze toch uit elkaar te halen. Stoer heeft kale plekken van de stress waar hij nu voor behandeld wordt. Op dit moment is Stoer dus nog zoekende naar een super liefdevol thuis. Wilt u meer weten bel ons gerust.

**Stoer bleef gezellig en de kale plekken werden minder. Echter had hij de dag voor de plaatsing weer een nieuwe kale plek. Toch mocht hij mee met zijn nieuwe huisgenote en gaan we het gewoon proberen. Op onze kosten mag Stoer naar de dierenarts. We gaan allemaal duimen dat Stoer de rust vindt en de kale plekken verdwijnen. 

Stoer, kater, 6 jaar Stoer, kater, 6 jaar


Terug