De Poezenboot

Faxa en Boomer

Geslacht: Poes
Kleur: wit tabby / zwart wit
Leeftijd: 1 jaar / 3 maanden

Faxa is een bijzonder lief en knuffelig klein wollig poesje van tegen het jaar. Ze wil graag met je spelen en speelt ook met van alles zoals propjes, touwtjes en een laserlampje vindt ze super. Ze is ook erg sociaal naar andere katten toe en ligt graag in je nek. Met grotere kinderen geen probleem. Faxa kan niet in een tuin. Ze heeft nl een voedsel allergie en mag geen andere dingen eten dan haar dieet. Op dit moment krijgt ze ook nog pillen maar die kunnen afgebouwd worden in overleg. Krijgt ze ander voer dan haar dieetvoer dan krijgt ze last van jeuk, vooral rond haar toet. Boomer heeft ook een voedsel allergie maar krijgt geen pillen. Ook hij is een lief katje maar is een stuk drukker dan en wilder Faxa. Hij wil de hele dag wel spelen, onderzoeken en is ondeugend, een echt kitten dus! Omdat ze beide het zelfde hebben gaan we proberen ze samen te plaatsen. We zoeken een liefdevol speels thuis voor dit lieve stelletje. Ze zitten in de pleegopvang, dus heeft u interesse of vragen bel ons dan even.

**Faxa en Boomer zijn verhuisd. Het heeft heel wat voeten in aarde gehad voordat we dit stel, met voedsel allergie, geschikt konden plaatsen. Maar uiteindelijk is het gelukt om ze samen te plaatsen bij mensen die het aandurven. We springen een gat in de lucht.

Faxa en Boomer, poes, 1 jaar / 3 maanden Faxa en Boomer, poes, 1 jaar / 3 maanden Faxa en Boomer, poes, 1 jaar / 3 maanden Faxa en Boomer, poes, 1 jaar / 3 maanden Faxa en Boomer, poes, 1 jaar / 3 maanden


Terug