De Poezenboot

Minetje, BB en Hipster

Geslacht: 2 katers en 1 poes
Kleur: tabby wit en zwart
Leeftijd: 3, 6, 5 jaar

Minetje, BB en Hipster, ze zijn met z'n 3e maar samen plaatsen zal niet lukken. Zoals we nu zien, passen Hipster en Minetje (de 2 tabby-wit) het beste bij elkaar. BB gaat een beetje zijn eigen gangetje. Minetje is wat voorzichtig en moet eerst even wennen maar na een paar dagen gaat het al beter, echt een poesje. Hipster is ongelooflijk aanhalig, hij stopt niet met kopjes geven en is bewegelijk en aanwezig. BB is de mooie zwarte kater, hij is 6 jaar en een beetje een eigenheimer maar trekt inmiddels toch al aardig bij. Hij is onder de indruk van de nieuwe omgeving en zal meer tijd nodig hebben om te wennen. We zoeken een thuis zonder kleine kinderen en voor BB zonder kinderen. Wilt u kennismaken, kom dan gauw langs. 

**Hipster en Minetje zijn samen geplaatst bij een liefdevol stel en verhuizen naar een ruime woning met veel speelgelegenheid. Zal even wennen zijn want in een korte tijd hebben ze veel veranderingen moeten ondergaan zonder te weten wat er ging gebeuren. Nu moeten ze de rust weer zien te vinden.

**Het is nog niet zeker maar waarschijnlijk hebben we een leuk ruim thuis voor BB. Bij mensen die katten gewend zijn en hem gaan verwennen. En nu is het wel zeker, BB is geplaatst. Hij stapte vrolijk zijn draagmandje in. En krijgt zijn eigen klimmeubel mee. 

Minetje, BB en Hipster, 2 katers en 1 poes, 3, 6, 5 jaar Minetje, BB en Hipster, 2 katers en 1 poes, 3, 6, 5 jaar Minetje, BB en Hipster, 2 katers en 1 poes, 3, 6, 5 jaar Minetje, BB en Hipster, 2 katers en 1 poes, 3, 6, 5 jaar


Terug