De Poezenboot

Vlek, Punk en Lyon

Geslacht: poezen
Kleur: tabby schildpad, tabby wit, rood
Leeftijd: 6 en 4,5 jaar

Vlek en Punk zijn zusjes van 6 jaar en de rode Lyon is 4,5 jaar.

Er is de laatste 2 weken veel met ze gebeurd, we hebben ze laten nakijken, vaccineren, chippen en steriliseren. Dat overkomt je dan maar allemaal! Omdat we waarschijnlijk geen 3 katten tegelijk gaan plaatsen moeten we ze uit elkaar halen. Al hopen we heel erg dat het nu wel zal gebeuren. De 2 zusjes zijn erg close met elkaar dus gaan we die samen plaatsen en Lyon apart. Het zou alleen wel heel fijn zijn voor haar als er tzt een jong sociaal katje bij komt, ze is immers haar hele leven gewend aan katten-gezelschap. Het zijn alle 3 lieve katten, sociaal maar wel een beetje voorzichtig. Ze hebben even de tijd nodig om te wennen aan hun nieuwe situatie. Ze zijn geen tuin, kinderen en honden gewend. En gezien hun karakter zoeken we een vrij rustig thuis voor ze. Wilt u meer over ze weten, bel ons gerust op tussen 10-12u.

**Lyon is waarschijnlijk onder dak. Mevrouw kwam kijken en was helemaal weg van Lyon. En Lyon is idd geplaatst en ze krijgt er later een lief katten-maatje bij. Maar eerst even rustig wennen.

**Vlek en Punk zijn geplaatst. We zijn zo super blij voor ze, ze hebben wel lang moeten wachten maar hebben nu een rustig liefdevol thuis en krijgen alle tijd om in eigen tempo te wennen. Hun nieuwe huisgenote heeft alle geduld.

 

Vlek, Punk en Lyon, poezen, 6 en 4,5 jaar Vlek, Punk en Lyon, poezen, 6 en 4,5 jaar Vlek, Punk en Lyon, poezen, 6 en 4,5 jaar


Terug