De Poezenboot

Mistic

Geslacht: Poes
Kleur: tabby schildpas wit
Leeftijd: 10 jaar

Mistic kon niet mee naar het buitenland. Wel een sneu verhaal van Mistic: ze komt uit Frankrijk en haar huisgenoten hebben haar meegenomen naar Nederland. Gedoe uiteraard, je moet de juiste vaccinatie geven, gezondheidsverklaring etc. Maar dat hebben ze allemaal gedaan. Hoog en droog in Nederland moeten de mensen weer terug naar Frankrijk en laten Mistic dan hier bij kennissen (?). Daar is ze nu ongeveer een half jaar en nu moeten deze mensen weer terug naar Brazilië! En wel dezelfde dag als toen ze ons belde, dus Mistic met spoed naar ons gebracht.

Mistic, 10 jr jong, is een binnen kat, geen andere katten gewend of een hond of kinderen. Ze is nu uiteraard van slag. Ze gaat haar eigen gangetje en is volgens zeggen geen zwaan-kleef-aan kat. We zoeken dus ook voor haar een rustig thuis zonder gedoe. Ze heeft nu stabiliteit nodig en regelmaat. Huisgenoten op wie ze kan bouwen. En die geduld hebben want ze zal best even tijd nodig hebben om zich prettig en vrij te voelen in haar (weer) nieuwe thuis. Graag bij mensen die al ervaring hebben met katten. Interesse? Bel ons dan even.

**Mistic is onverwacht snel geplaatst. Precies bij de juiste huisgenote, helemaal top. Mevr heeft ervaring met katten die extra geduld nodig hebben. Mistic krijgt rust en regelmaat, moet dus helemaal goed komen.

Mistic, poes, 10 jaar


Terug