De Poezenboot

Moosje en Zulu

Geslacht: kater en poes
Kleur: rood en zwart
Leeftijd: 8 jaar

Moosje en Zulu zijn 2 super leuke broer en zus en beide snel op hun gemak. Ze waren meteen thuis bij ons, aandacht vragen en gezellig zijn. Allebei lief en knuffelig. Zulu zou een klein hartruisje kunnen hebben maar dat kan ook van de stress bij de dierenarts zijn, dat is nog niet helemaal duidelijk. Moosje heeft wat dun haar op zijn rug maar dat gaat al beter. Ze zijn een tuin gewend, en zijn niet geschikt voor bij kinderen en honden. We zoeken dus een rustig thuis voor ze met regelmaat en veilige tuin zonder kinderen en honden. Beide zijn gesteld op aandacht en een beschikbare schoot. Gezelschaps katten dus. Wie heeft veel tijd en aandacht en ziet Moosje en Zulu als 'familie'?

**Het heeft erg lang geduurd maar waarschijnlijk hebben Zulu en Moosje een thuis gevonden. En het is gelukt, ze zijn geplaatst bij een liefdevolle huisgenote die helemaal weg was ze is. We zijn allemaal super blij voor dit lieve zachtaardige stelletje.

Moosje en Zulu, kater en  poes, 8 jaar Moosje en Zulu, kater en  poes, 8 jaar Moosje en Zulu, kater en  poes, 8 jaar Moosje en Zulu, kater en  poes, 8 jaar


Terug