De Poezenboot

Valenta en MessiBlauw

Geslacht: poes / kater
Kleur: schildpad blauw-creme wit / blauw
Leeftijd: 3 / 9 jaar

Valenta en MessiBlauw lijken familie maar zijn het niet. Valenta is meer het jeugdige vriendinnetje van MessiBlauw. Beide mogen nog niet weg maar we laten ze wel vast zien. Ze waren snel redelijk op hun gemak bij ons en dat zegt altijd wel wat over hun karakter. Niet echt eenkennig of angstig. Wel de eerste dagen wat voorzichtig. Inmiddels lief en vragen om aandacht. Ze zijn geen tuin gewend. Ze kunnen bij wat oudere kinderen. Wie wil dit prachtige stel een liefdevol thuis geven? Lekker aandacht geven, met ze spelen en actief zijn? Vanaf 3-6 mogen ze geplaatst worden en kunt u ze in het echt zien.

**Valenta en MessieBlauw worden as week geplaatst, ze zijn al uitgekozen maar we gaan eerst de tandjes van MessiBlauw laten schoonmaken bij de dierenarts. Hij moet uiteraard wel met een witte big smile verhuizen. Ze krijgen een groot thuis met binnenkort een tuin erbij. En idd is dit stelletje geplaatst.

Valenta en MessiBlauw, poes / kater, 3 / 9 jaar Valenta en MessiBlauw, poes / kater, 3 / 9 jaar Valenta en MessiBlauw, poes / kater, 3 / 9 jaar


Terug