De Poezenboot

mama Lali met kittens

Kleur: zwart en tabby`s
Leeftijd: 3 jaar / 10 weken

Lali is lief, sociaal en op t moment beetje onzeker poesje en haar kittens zijn bang. Ze hebben een tijdje in een leeg huis gezeten en zijn dus niet veel rumoer gewend. Er kwam wel 2x per dag iemand eten geven maar socialiseren niet dus. Kittens moeten veel in de handen genomen worden als ze klein zijn, laat je ze 'links' liggen dan krijg je angstige kittens. Ze zijn al bij getrokken maar het zullen geen helden worden. Denk dus goed na voor u aan bange kittens begint want het zal nooit helemaal verdwijnen. Ze hebben een liefdevol thuis nodig bij mensen met katten-kennis, begrip, veel geduld, geen verwachtingen en met veel aandacht voor ze. Niet bij kinderen. Bel ons gerust voor meer informatie.

**Mama en haar dochtertje zijn samen geplaatst. Hoe blij kan je zijn? Wij zijn super blij dat er mensen zijn die ook de bange kittens/katten een liefdevol thuis geven. Voor 1 katertje komt zaterdag iemand. En de 2 andere zijn samen uitgekozen. Zo fijn dat ze samen blijven. Het lijkt er dus op dat het hele gezin helemaal geschikt geplaatst is. Mensen, dank dat jullie deze bange kittens een kans geven op een liefdevol thuis.

mama Lali met kittens, , 3 jaar / 10 weken mama Lali met kittens, , 3 jaar / 10 weken mama Lali met kittens, , 3 jaar / 10 weken mama Lali met kittens, , 3 jaar / 10 weken mama Lali met kittens, , 3 jaar / 10 weken


Terug