De Poezenboot

Pepers en Koffie

Geslacht: zusjes
Kleur: zwart
Leeftijd: 11 jaar

Pepers en Koffie zijn 2 grote knuffel beren. We weten wel dat ze niet bij kinderen kunnen. Ze komen uit een gezin en werden erg stressvol van de kids. Dat uit zich in plassen. Beide zijn op cd voer voor de blaas, wat waarschijnlijk stress gerelateerd is en eten dat prima. Ze mogen ook wat grammetjes kwijtraken want ze zijn iets te zwaar. Beide zijn erg lief en knuffelig, de een wat meer dan de ander. En zitten graag op schoot. Ze zijn een tuin gewend maar zijn bang voor de katten aldaar dus misschien is een ruim veilig en rustig thuis beter voor ze. Balkon is uiteraard wel altijd fijn om even een frisse neus te halen. Ze zijn mooi halflangharig dus af en toe borstelen is wel nodig. Heeft u interesse dan kunt u ons bellen voor meer info.

**Pepers en Koffie zijn eindelijk geplaatst. Het heeft te lang geduurd maar nu hebben ze een liefdevol rustig thuis. We zijn super blij voor de zusjes, eindelijk weer een eigen plekje.

Pepers en Koffie, zusjes, 11 jaar Pepers en Koffie, zusjes, 11 jaar Pepers en Koffie, zusjes, 11 jaar Pepers en Koffie, zusjes, 11 jaar Pepers en Koffie, zusjes, 11 jaar


Terug