De Poezenboot

Plom en Pilou

Geslacht: broer en zus
Kleur: tabby wit
Leeftijd: 11 weken

Plom en Pilou, 

zijn broertje en zusje van ongeveer 11 weken. Ze komen bij iemand vandaan waar de moederpoes ongewild zwanger is geworden. De andere kittens zijn onder dak en deze 2 nog niet, vandaar dat ze nu bij ons zijn. Ze hadden de dierenarts nog niet gezien dus zijn wij met ze naar de dierenarts gegaan. Daar hebben ze de chip, vaccinatie en wormpil gehad.

Ze zijn opgegroeid in een rustig thuis en zijn dus geen kinderen en veel gedoe gewend. Het mooiste zou zijn als we een soortgelijk thuis kunnen vinden voor ze. Ze zijn uiteraard erg speels, actief en ondernemend. Wie geeft ze een liefdevol speels thuis?

**Plom en Pilou hebben niet lang moeten wachten op een liefdevol thuis. Ze zijn inmiddels verhuisd naar kattenkenners helemaal in Haarlem, waar voorheen ook een broertje en zusje woonden. De beslissing was dus snel genomen.

Plom en Pilou, broer en zus, 11 weken Plom en Pilou, broer en zus, 11 weken Plom en Pilou, broer en zus, 11 weken Plom en Pilou, broer en zus, 11 weken Plom en Pilou, broer en zus, 11 weken


Terug