De Poezenboot

Bjorno en Bessa

Geslacht: kater en poes
Kleur: tabby wit
Leeftijd: 2,5 jaar

Bjorno en zusje Bessa zijn 2 heel speciale prachtige katten, en we zoeken heel speciale cat-minded kattenkenners voor ze. Als je ze ziet wil je ze meteen oppakken, deze 2 teddybeertjes, maar dat willen ze niet.

Bjorno en Bessa zijn gevonden en hebben de eerste belangrijke 3 maanden van hun leven buiten doorgebracht. Daarna zijn ze ongeveer een half jaar in de pleegopvang geweest en vanuit daar bij ons gekomen. Die eerste 3-4 maanden zijn belangrijke socialisatie maanden en die hebben ze dus gemist mbt contact met mensen en het huiselijke gebeuren. Inmiddels zijn ze zo`n 2 jaar bij ons en veel minder angstig. Maar ze blijven anders dan 'normale' huiskatten. Je kan ze niet zo maar oppakken en ze zullen altijd met enige mate angstig blijven voor gedoe, lawaai en vreemden. Aan hun eigen huisgenoten zullen ze best wennen zoals nu bij ons. We kunnen ze aaien maar ze blijven op hun hoede. Waarom we dit nu doen is omdat Bjorno vanwege zijn blaas op dieet is gezet. En dat gaat super, alleen kunnen we hem niet meer los laten omdat hij dat het gewone voer gaat eten en dat mag niet meer. Hij zit dus nu apart maar dat is een tussenoplossing.

We zoeken mensen zonder kinderen, honden en een hoop gedoe. Ze hebben een rustig thuis nodig met regelmaat. Cat-minded kattenkenners hebben we nodig. Een veilige tuin zou mooi zijn maar een ruim huis is ook prima. Wilt u meer weten bel ons even dan kunnen we al uw vragen beantwoorden. Qua plaatsing zijn we nogal kieskeurig, het moet een hele goede match zijn.

**Bjorno en Bessa hebben waarschijnlijk een super goed liefdevol thuis. Als alles doorgaat worden ze as week geplaatst. We wisten wel dat het zou gebeuren en het moet ook gebeuren maar we gaan het stel enorm missen. 2 prachtige lieve bange teddybeertjes.

De plaasting is gelukt. We hebben de dag erna al gebeld. Ze zijn rustig en kijken de kat uit de boom, ze hebben wat gegeten en zijn ook al op de bak geweest. Het begin gaat dus goed.

 

Bjorno en Bessa, kater en poes, 2,5 jaar Bjorno en Bessa, kater en poes, 2,5 jaar Bjorno en Bessa, kater en poes, 2,5 jaar Bjorno en Bessa, kater en poes, 2,5 jaar Bjorno en Bessa, kater en poes, 2,5 jaar Bjorno en Bessa, kater en poes, 2,5 jaar Bjorno en Bessa, kater en poes, 2,5 jaar


Terug