De Poezenboot

Kitta en Basje

Geslacht: poes en kater
Kleur: wit zwart en tabby wit
Leeftijd: 1 jaar

Kitta en Basje zijn net bij ons en angstig van aard, dus dit is helemaal een cultuur shock. Ze hebben wel hun uiterlijk mee, 2 wollebeertjes met veel wit, vlekken en streepjes. Voorlopig kunnen we ze niet plaatsen maar we laten ze wel vast zien. Binnenkort dus leukere foto`s! Beide zijn in eerste instantie gevonden en zijn daarna in de pleeg opvang geweest. En nu bij ons om een super geschikt thuis voor ze te zoeken.

Basje is onzeker maar minder bang dan Kitta. We laten ze eerst rustig wennen alvorens we contact gaan proberen te leggen. Alles met kleine stapjes vooruit. Maar heeft u vragen over ze, bel ons gerust. Ze mogen nog niet geplaatst worden maar u kunt al wel vast kennis komen maken met ze.

**Kitta en Basje zijn heel fijn geplaatst bij mensen die ervaring hebben met bange katten. En dat is wel nodig met angstige Kitta. Super, dat mensen ook de angstige katten een kans geven.

Kitta en Basje, poes en kater, 1 jaar Kitta en Basje, poes en kater, 1 jaar Kitta en Basje, poes en kater, 1 jaar Kitta en Basje, poes en kater, 1 jaar


Terug