De Poezenboot

Muppie en King

Geslacht: poes en kater
Kleur: tabby wit
Leeftijd: 6 en 4 jaar

Muppie en King zijn tante en neef van elkaar,

Muppie en King zijn dus familie van elkaar en hebben dezelfde kleur. Je houdt ze uit elkaar door naar het formaat te kijken. Muppie is een klein poesje en King is een grote stevige beer. Hun karakter verschilt ook: Muppie is in het begin wel even 'kat uit de boom kijken' maar eenmaal, na een paar dagen gewend, dan is ze erg knuffelig en komt meteen naar je toe. King is waarschijnlijk beschermd opgevoed, hij heeft meer tijd nodig om te wennen. Van aard is hij eenkennig voor vreemden maar bij 'eigen' mensen aanhankelijk. Beide zijn kinderen gewend en dat gaat goed, ligt ook veel aan het kind zelf uiteraard. Ook zijn ze een tuin gewend.

We zoeken een cat-minded thuis, liefst met veilig tuin of buiten gebeuren. Bij mensen met geduld zodat King de tijd krijgt om zich op zijn gemak te gaan voelen. Ze wachten op u.

**Muppie en King hebben ook mazzel, ze zijn nl al geplaatst. We hopen dat King spoedig zijn draai zal vinden. Muppie zal snel wennen. En als ze helemaal gewend zijn mogen ze de tuin in.

Muppie en King, poes en kater, 6 en 4 jaar Muppie en King, poes en kater, 6 en 4 jaar


Terug