De Poezenboot

Popske

Geslacht: Poes
Kleur: donker schildpad
Leeftijd: 8 jaar

Popske is een klein enorm bang poesje.

Ze is hier in eerste instantie gekomen omdat de eigenaar haar niet meer wilde hebben. Wij hebben haar 2 jaar geleden geplaatst en nu is ze weer terug. De meneer waar we haar geplaatst hebben gaat samenwonen en de dame heeft niets met Popske. Zo sneu, 3x is scheepsrecht dus nu moeten we echt een forever home voor haar vinden (al mag iedere kat terugkomen als het niet goed gaat). Popske is dus heel erg angstig, ze doet niet lelijk maar zal nooit een dappere dodo worden. Op schoot durft ze niet, bij je komen ook niet echt en daar zal weinig verandering in komen. Ze kan zelf veel lol hebben met spelen maar zodra er iets gebeurt rent ze weg en verstopt zich. Bij ons laat ze zich heel voorzichtig aanhalen en ze krijgt daar wel steeds meer lol is.

Wie kan dit aan: een kat in huis hebben waar je niet veel mee kan doen? Bel ons gerust voor info of kom bij haar langs. We hopen zo dat er ergens mensen zijn die haar kunnen helpen.

**Popske is verhuisd. We zijn zo super blij dat er iemand is die haar wil helpen met een liefdevol thuis en genoeg geduld en ervaring heeft met dit soort katten. Het moet nu gaan lukken met Popske.

Popske, poes, 8 jaar Popske, poes, 8 jaar


Terug