De Poezenboot

Jips en/of Mow

Geslacht: katers
Kleur: zwart wit / tabby wit
Leeftijd: 6,5 / 6 jaar

Jips en Mow kunnen ook apart geplaatst worden.  

Jips is de zwart witte knul, hij krijgt nierdieet en een half pilletje per dag. Hij is knuffelig, zit graag op schoot, is speels en wil erbij horen. Mow, de tabby-witte teddybeer, is ook lief maar kijkt even de kat uit de boom. Hij is meer een eigenheimer en heeft tijd nodig om te wennen aan een nieuwe omgeving. Hij eet lekker nierdieet mee, geen probleem. Ze zitten elkaar af en toe erg in de haren dus we kunnen ze ook apart plaatsen. Dan bij mensen die, in eerste instantie, nog geen andere kat hebben.

Beide zijn een kind gewend, mochten soms de afgeschermde tuin is, en zijn geen honden gewend. Kom gerust even kennis met ze maken.

**Mow heeft zijn eigen plekje gekregen. Een thuis voor hem alleen en hij kan gaan en staan waar en wanneer hij wil. Deze grote teddybeer zit goed.

**Jips is liefdevol geplaatst bij een gezin die graag een kat wilde helpen die wat mloeilijker te plaatsen was. Niet dat het aan Jips karakter ligt, hij is een schat maar men moet hem iedere dag een pilletje geven. En dat was voor dit gezin geen probleem. We zijn super blij met mensen die dit doen.

 

Jips en/of Mow, katers, 6,5 / 6 jaar Jips en/of Mow, katers, 6,5 / 6 jaar Jips en/of Mow, katers, 6,5 / 6 jaar Jips en/of Mow, katers, 6,5 / 6 jaar


Terug