De Poezenboot

Sanka en/of Sooty

Geslacht: poes en kater
Kleur: tabby wit / tabby
Leeftijd: 1 en 3 jaar

Sanka en Sooty zijn een stelletje en hebben samen 4 kitten gekregen. Het hele gezin is bij ons gebracht maar inmiddels zijn de kittens geplaatst. Sanka en Sooty hebben we eerst gecastreerd en zijn, nadat ze in de pleegopvang hebben gezeten, nu op de Poezenboot. Sanka is een lief, beetje voorzichtig poesje. Ze heeft grote ronde ogen die constant verbaasd lijken te kijken. Sooty is nog een beetje op zijn hoede en is een energieke kater. Hij probeert deuren open te maken en doet waar hij zin in heeft. Een echte katse-kater. We kunnen ze smaen plaatsen maar ze mogen ook uit elkaar maar dan bij mensen die, in eerste instantie, geen andere kat hebben.

We zoeken kattenkenners met ruimte en het liefst een veilig buiten. Het kan best zijn dat Sooty tijd nodig heeft om te wennen dus geduld is wel nodig. Het liefst in een rustig thuis dus niet bij kinderen en honden. Wie komt kennismaken met dit stel ?

**Sooty en Sanka zijn happy geplaatst. En tzt kunnen ze naar buiten, lekker een frisse neus halen. Eerste berichten zijn geweldig alleen duimen dat zoonlief niet allergisch is!

Sanka en/of Sooty, poes en kater, 1 en 3 jaar Sanka en/of Sooty, poes en kater, 1 en 3 jaar Sanka en/of Sooty, poes en kater, 1 en 3 jaar Sanka en/of Sooty, poes en kater, 1 en 3 jaar


Terug