De Poezenboot

Wuppie en Weazle

Geslacht: broers
Kleur: zwart wit
Leeftijd: 10 jaar

Wuppie en Weazle zijn 2 grote wollige broers. We hebben ze geplaatst als kittens en ze zijn nu bij ons terug vanwege prive omstandigheden. Nog maar net bij ons nu en nogal van slag. We kunnen wel vast zeggen dat ze een rustig stabiel thuis zoeken bij kattenkenners. Een thuis zonder kinderen, honden en andere katten. En het liefst met een veilige tuin. Heeft u interesse en kunt u ze geven wat ze nodig hebben kom dan gerust bij ons langs.

Wuppie en Weazle zijn enorm lief met elkaar, als ze elkaar begroeten dan likken ze elkaars oortjes.

Weazle is een echte vrijbuiter en als hij op zijn gemak is ook een allemansvriend. Als je hem oppakt laat hij weten wanneer het genoeg is en springt hij uit je armen. Hij vindt aaien heerlijk en hij kan gezellig met je kletsen. Er zit geen kwaad in hem.

Wuppie is wat terughoudener dan zijn broer. Maar als je eenmaal zijn vertrouwen hebt gewonnen dan is hij een echte knuffelkat en volgt je overal. Vaak als je hem aait dan gaat hij op zijn rug liggen en slaat voorzichtig zijn pootjes om je hand. Ook een lieverd die nooit zal krabben.

**Wuppie en Weazle zijn wel super snel geplaatst en daar zijn we ook enorm blij mee. Ze wonen nu bij een dame die ervaring heeft met bange katten en een tuintje heeft. Het moet dus goed komen met de broertjes.

Wuppie en Weazle, broers, 10 jaar Wuppie en Weazle, broers, 10 jaar Wuppie en Weazle, broers, 10 jaar Wuppie en Weazle, broers, 10 jaar


Terug