De Poezenboot

Miauw en Mauw

Geslacht: broers
Kleur: tabby en zwart
Leeftijd: 6 jaar

De broers Miauw en Mauw zijn net bij ons gebracht. 

Mauw, de zwarte broer, is een sociale aanhalige en wat stoere kat. Hij heeft blaasgruis gehad en krijgt nu dieetvoer en daar gaat het goed op. Geen probleem want hij eet het lekker. Zijn broer Miauw is wat onzeker en erg lief. Maar hij heeft wat meer tijd nodig om te wennen. Toch kwam hij al na een paar dagen naar ons toe om zijn eten te halen. Ze gaan goed samen dus gaan we ze ook samen plaatsen. Ze zijn een tuin gewend maar we denken dat een ruim thuis met balkon ook goed zou kunnen. Ze zijn geen kinderen, honden en veel gedoe gewend. En gezien het karakter van Miauw lijkt een thuis zonder gedoe beter.

We zoeken een rustig liefdevol thuis voor de beide broers waar ze lekker hun gangetje kunnen gaan en veel aandacht krijgen.

**Mauw en Miauw mogen het ook proberen in hun nieuwe thuis. Dieet was geen probleem en de wat bange Miauw ook niet. Moet dus goed gaan. De zwarte broer zal sneller gewend zijn dan de tabby broer. Maar met geduld zal hij zich meer op zijn gemak gaan voelen. We zijn blij voor ze.

Miauw en Mauw, broers, 6 jaar Miauw en Mauw, broers, 6 jaar


Terug