De Poezenboot

Pinda

Geslacht: Kater
Kleur: wit rood
Leeftijd: 2 jr

Pinda is een erg aanwezige bezige mooie grote wit rode kater, enorm gezellig en een beetje oenig. 1 oogje is hij kwijt en met het andere oogje ziet hij wel maar waarschijnlijk niet optimaal. Daar is verder niets meer mee te doen. Pinda zit er niet mee en gaat zeer vrolijk door het leven. Hij heeft veel energie in zijn lijf en heeft dus veel ruimte nodig. 

We zoeken voor hem een ruim thuis (liefst met omsloten veilige tuin) bij mensen die tijd voor hem hebben en veel met hem spelen. We denken dat hij wel met kinderen kan. Met katten zou ook kunnen maar we plaatsen hem in eerste instantie bij mensen zonder katten zodat hij goed kan wennen. Het kan zijn dat hij vroeger niesziekte heeft gehad, soms hoor je hem nl ademen. Wilt u meer over Pinda weten, bel ons gerust of kom even langs. We zoeken een speciaal thuis voor deze speciale kat.

**Waarschijnlijk hebben we iemand voor Pinda. Morgen weten we meer. En ja, uiteraard is Pinda geplaatst, zo een enorme sociale lieverd. Ook al heeft hij maar 1 oog!

Pinda, kater, 2 jr


Terug