De Poezenboot

Does

Geslacht: kater
Kleur: tabby wit
Leeftijd: ongeveer 2 jaar

Does is sinds vorig jaar bij ons, en was toen 8 maanden jong. Hij is gevonden door een dame toen hij rond de 2 maanden was, een klein bolletje kitten dus. Hij zal buiten geboren zijn. Toen hij op straat gevonden was, is hij mee naar huis genomen, echter na een half jaar bleek hij toch geen echte huiskat te zijn/worden. De dame heeft contact met ons opgenomen en we hebben besloten dat Does bij ons kon komen wonen.

Hij was niet te benaderen. Liep heel hard voor je weg en als hij naar de dierenarts moest dan moeten we hem echt gaan ‘vangen’. Inmiddels loopt hij los en dat gaat erg goed. Does heeft een heel lief toetje en je wil hem heel graag knuffelen als je hem ziet en dat lukt eigenlijk steeds beter. We hebben geduld, dat is nu het belangrijkste voor hem.

En geduld loont want inmiddels is hij dapper, ondeugend en erg speels en zeker niet meer echt angstig. We gaan kijken of we voor deze speciale kater speciale mensen kunnen vinden. Mensen die veel ruimte hebben, een veilige tuin, ervaring hebben met speciale katten, veel geduld hebben, geen schootkat verwachten en geen kleine kinderen, katten of honden hebben. Pas dit 'profiel' bij u, valt u voor hem en wilt u Does een kans geven, neem dan contact met ons op.

Does, kater, ongeveer 2 jaar Does, kater, ongeveer 2 jaar Does, kater, ongeveer 2 jaar


Terug