De Poezenboot

Does

Geslacht: Kater
Kleur: tabby wit
Leeftijd: ongeveer 2 jaar

Does is sinds vorig jaar bij ons, en was toen 8 maanden jong. Hij is gevonden door een dame toen hij rond de 2 maanden was, een klein bolletje kitten dus. 

Hij was niet te benaderen. Liep heel hard voor je weg. Does heeft een heel lief toetje en je wil hem heel graag knuffelen als je hem ziet en dat lukt nu soms een klein beetje beter. We hebben geduld, dat is nu het belangrijkste voor hem.

Inmiddels is hij best dapper, ondeugend en erg speels. Met katten in het algemeen kan hij goed omgaan maar soms is hij ruw met spelen.  We gaan kijken of we voor Does, speciale mensen kunnen vinden. Mensen die veel ruimte hebben, een veilige tuin, ervaring hebben met speciale katten, veel geduld hebben, geen schootkat verwachten en geen kleine kinderen of honden hebben. Pas dit 'profiel' bij u, valt u voor hem en wilt u Does een kans geven, neem dan contact met ons op. Tussen 10-12u kunt u ons bellen.

**Does heeft zijn eigen plek met tuin. Duimen dat hij zich spoedig op zijn gemak voelt maar het zal zijn tijd nodig hebben.

Does, kater, ongeveer 2 jaar Does, kater, ongeveer 2 jaar Does, kater, ongeveer 2 jaar


Terug