De Poezenboot

Does

Geslacht: kater
Kleur: tabby wit

Does is nog maar net bij ons, sinds 2-2018, en is 8 maanden jong. Hij is gevonden door een dame toen hij rond de 2 maanden was, een klein bolletje kitten dus. Hij zal buiten geboren zijn. Toen hij op straat gevonden was, is hij mee naar huis genomen, echter na een half jaar bleek hij geen echte huiskat te zijn/worden. De dame heeft contact met ons opgenomen en we hebben besloten dat Does bij ons kon komen wonen.

Hij was en is niet te benaderen. Loopt heel hard voor je weg en als hij naar de dierenarts moet, zoals recent voor zijn vaccinatie, dan moeten we hem echt gaan ‘vangen’. Inmiddels loopt hij los en dat gaat erg goed. De andere katten reageren goed op hem en hij ook op hun. Nu nog wennen aan ons en dat zal lang duren. Does heeft een heel lief toetje en je wil hem heel graag knuffelen als je hem ziet maar dat gaat het dus (voorlopig) niet worden. We hebben geduld, dat is nu het belangrijkste voor hem.

Does, kater, Does, kater, Does, kater, Does, kater,


Terug

Financiële adoptie

Belangrijk voor u

  • U machtigt Stichting de Poezenboot om een bedrag af te schrijven totdat u zelf de machtiging schriftelijk intrekt.
  • Het bedrag wordt op de laatste werkdag van de maand afgeschreven.
  • Met het insturen van de machtiging per mail gaat u akkoord met de regels van het machtigen.
  • U behoudt het recht om het bedrag binnen 56 dagen na afschrijving terug te laten boeken d.m.v. een verzoek aan uw bank.

Vul onderstaand formulier in om een kat financieel te adopteren:

Type donatie *


Geslacht *
 
Bedrag *
Selecteer eerst het type donatie.
 

We proberen de kosten te drukken door u de informatie en foto van uw financieel te adopteren kat per mail te sturen. Mocht u deze echter toch liever via de post ontvangen zet dan hier een vinkje.