De Poezenboot

Jeff en Lynn

Geslacht: broer en zusje
Kleur: zwart wit
Leeftijd: 6 maanden

Jeff en Lynn waren 2 bange poepertje, ze liepen van je weg en vonden het eng om aangehaald te worden. Maar zijn in de pleegopvang al veel gezelliger geworden. Het kitten met de hele witte toet is Jeff. Lynn heeft een zwarte stip op haar neus. In de eerste weken van hun leven hebben ze geen contact gehad met mensen. Dus zullen ze een voorzichtige inslag blijven houden. Daarom zoeken we een rustig thuis voor ze. Een thuis zonder gedoe, kinderen, honden, katten en bij mensen die ervaring hebben met katten, veel geduld en tijd hebben. Dus mensen die weten waar ze aan beginnen. Wilt u meer weten bel ons gerust even op tussen 10-12u. 

Dit verslagje komt van de pleegopvang: Als ze je kennen komen ze bij je liggen als je bijv achter de computer zit. Ze vinden het ook erg fijn om even te knuffelen en je een neusje te geven en lekker geaaid te worden. Ze doen bijna alles samen en alles wat Lynn doet wil Jeff ook doen. Als je Lynn aait wil Jeff het ook. Ze vinden alles leuk en rennen dan ook overal onderdoor en overheen. Aandacht en spelen vinden ze ook erg fijn. Soms vinden ze nieuwe dingen eng, dus geduld is wel belangrijk.

**Jeff en Lynn hebben waarschijnlijk een super goed thuis bij kattenkenners. We zijn allemaal zo blij, over 2 dagen weten we het zeker. En ook Lynn en Jeff hebben gelukt, ze zij super geschikt geplaatst. 

 

Jeff en Lynn, broer en zusje, 6 maanden Jeff en Lynn, broer en zusje, 6 maanden Jeff en Lynn, broer en zusje, 6 maanden Jeff en Lynn, broer en zusje, 6 maanden


Terug