De Poezenboot

Jambo

Geslacht: Kater
Kleur: rood wit
Leeftijd: 16 jaar

Jambo heeft geen mazzel! Ongeveer 4 jaar geleden hebben we hem geplaatst nadat hij bij ons was gebracht vanwege een verhuizing. Hij mocht/kon nl niet mee. Later bleek dat hij na de plaatsing bij andere mensen terecht is gekomen vanwege werk in het buitenland en ook niet mee mocht/kon. Daar is hij niet zo lang geweest want nu gaan die mensen op een lange vakantie en blijkt er geen andere oplossing: hij mag/kan wederom niet mee.

En dat allemaal op je oude dag. We gaan dus heel hard op zoek naar iemand die hem liefdevol en blijvend een rustig warm thuis wil geven (maar uiteraard als er iets mis gaat, dan helpen wij mee en komt hij terug bij ons). Beter niet bij een andere kat, hond of kleine kinderen. Jambo is net bij de dierenarts geweest en is in goede conditie. Wel wat stram maar wat wil je met 16 jaar, verder geen gekke dingen. Hij is nu nog een beetje van slag maar we hopen snel iemand te vinden, dus kom gerust even kennismaken met Jambo.

**Als alles doorgaan wordt Jambo morgen geplaatst. Duimen maar. En Jambo is idd geplaats, nu duimen dat hij snel went in zijn nieuwe thuis. 

Jambo, kater, 16 jaar


Terug