De Poezenboot

Perim

Geslacht: Kater
Kleur: rood
Leeftijd: 2,5 jaar

Perim is via een omweg retour gekomen. We hebben hem geplaatst, en volgens afspraak horen mensen de kat terug te brengen als ze er niet meer voor kunnen/willen zorgen, maar Perim is bij andere mensen herplaatst. Daar is hij later kwijt geraakt en weer bij de vorige huisgenoten terecht gekomen, die inmiddels een andere kat hadden en Perim weer bij ons hebben gebracht.

Perim is een leuke jonge bewegelijke kater. Bij zijn rug is de vacht wat dunner, waarschijnlijk van de stress. Wij zoeken nu een liefdevol thuis voor hem met veel ruimte en een veilig buiten. Perim is een actieve onderzoekende kat, hij zit niet stil. Je bent jong en je wilt wat toch? De eerste dagen was het even wennen uiteraard maar inmiddels is hij lekker aanwezig en laat van zich horen. Heb je de ruimte, zoek je een actieve kat en ben je dus niet snel van de leg? Kom dan eens even bij Perim langs.

**Als alles doorgaat heeft Perim in de eerste week van het nieuwe jaar een nieuw thuis. En idd Perim is net geplaatst. Nu duimen dat de al aanwezige kat en Perim elkaar aardig vinden.

Perim, kater, 2,5 jaar Perim, kater, 2,5 jaar


Terug