De Poezenboot

Saar

Geslacht: Poes
Kleur: zwart wit
Leeftijd: 6 jaar

Saar is een zwart witte poes, die van buiten komt. In het begin was ze niet te benaderen. Maar inmiddels is ze ons meer gaan vertrouwen al kunnen we haar niet 'gewoon' oppakken. Ze loopt al een aantal jaar bij de loslopers op de boot en dat ging prima. Op een gegeven moment heeft ze een blaasontsteking gekregen en het lijkt erop dat ze na die tijd nogal geplaagd wordt. Daardoor voelt ze zich minder op haar gemak bij de andere katten en kreeg ze weer een blaasontsteking. Na een pillenkuurtje is dat nu weer over.       

Misschien is het beter voor Saar om een liefdevol catminded thuis te krijgen waar geen andere kat is, bij speciale mensen die ervaring hebben met erg bange katten, die niets van haar verwachten, heel veel geduld hebben en haar een rustige omgeving zonder gedoe kunnen geven. Wel met veilige tuin (of veilig balkon waar ze niet vanaf kan). We zoeken het perfecte thuis voor haar. Saar is niet de 'normale' huiskat die je zomaar kan knuffelen en zal dat waarschijnlijk ook niet worden. Toch kan ze het goed vinden met bepaalde mensen en dan kan ze stiekem wel genieten van de aandacht die ze krijgt. Wilt u kennismaken met haar en kunt u haar geven wat ze nodig heeft, bel ons gerust.

**We geloven het bijna niet maar Saar wordt vandaag geplaatst. Ze krijgt een kansje bij een liefdevolle dame met super veel geduld. Allemaal duimen want dit moet goed komen.

 

Saar, poes, 6 jaar Saar, poes, 6 jaar


Terug