De Poezenboot

OllieWit

Geslacht: Poes
Kleur: wit
Leeftijd: 1,5 jaar

OllieWit is een prachtig klein meisje en helemaal spierwit. Ze is onzeker en gevoelig voor veranderingen. Toen ze bij ons kwam was ze nogal van slag en wilde niet eten maar bleef lief. En dat zegt al wat over haar gevoeligheid. Er is gezegd dat ze ook een eigen willetje heeft.  Inmiddels gaat het goed, eet ze weer en is zelfs erg knuffelig. Je moet wel naar haar toe gaan want anders vindt ze het nog wat te spannend. We hebben een knuffel-filmpje op Twitter gezet.

We zoeken voor haar een rustig thuis met veel regelmaat, dat heeft ze nodig. Dus geen gedoe in huis en geen andere katten. Ze is wel een tuin gewend maar we vragen ons af of dat echt noodzakelijk voor haar is, gezien haar karakter. Ze is erg lief, knuffelig en een schootkat. Kennismaken? Heeft u ervaring met katten en veel geduld? Bel ons even en we maken een afspraak.

**We hebben misschien al mensen voor OllieWit. Dit weekend weten we zeker of ze een nieuw thuis heeft. En ze heeft een nieuw liefdevol rustig huis. Morgen wordt ze geplaatst.

OllieWit, poes, 1,5 jaar OllieWit, poes, 1,5 jaar OllieWit, poes, 1,5 jaar


Terug