De Poezenboot

Mimams

Geslacht: Poes
Kleur: zwart-wit
Leeftijd: 8 jaar

Mimams en KleurVlek zijn samen gebracht maar hebben niet veel met elkaar op. Ze kruipen niet bij elkaar, zoeken elkaar niet op, eventueel kunnen ze ook apart geplaatst worden. Ze doen niet lelijk tegen elkaar dus als er iemand is die een stelletje wil kan dat ook. Als we ze apart plaatsen dan wel bij mensen die nog geen andere kat hebben.

KleurVlek zou een kat zijn die niet goed op te pakken is. Bij ons is ze nogal onzeker maar als je haar eenmaal knuffelt vindt ze dat erg fijn alhoewel ze nog steeds wat bang is en in haar mandje blijft liggen.

Mimams is de zwart witte kat en een stuk dapperder. Ze komt naar je toe, al is het voorzichtig, en vraagt wel om aandacht. Ze is rustig en is ook nieuwsgierig.

Ze kwamen ook wel in de tuin maar gezien hun karakter lijkt ons een thuis met veilig balkon ook prima. We zoeken voor beide een rustig stabiel thuis bij mensen die ervaring met, onzekere, katten hebben. Een thuis zonder veel gedoe. Bel ons gerust even voor meer info.

**KleurVlek heeft vandaag een liefdevol rustig thuis gekregen bij huisgenoten die veel geduld hebben. Het zal even duren maar als ze haar eigen tempo mag bepalen, komt het helemaal goed met haar.

**Mimams heeft waarschijnlijk ook een cat-minded thuis. Haar nieuwe huisgenoot heeft al eerder een Poezenboot kat gehad, dat zit wel goed dus. Vandaag weten we of het doorgaat. En het is doorgegaan, ze is net opgehaald. Nu tijd om te wennen.

Mimams, poes, 8 jaar Mimams, poes, 8 jaar


Terug