De Poezenboot

speciale katten

Geslacht: 2 broers
Kleur: blauw wit
Leeftijd: 1,5 jaar

Fyvel en Fiedel zijn 2 jonge grote prachtig mooie speciale broertjes. Toen ze net bij ons kwamen waren ze niet echt te hanteren. Ze deden niet lelijk maar waren heel erg angstig en waren geen mensen gewend. Inmiddels zijn ze aardig bij de hand, willen zelfs knuffelen, zijn speels (met water) en brengen nogal wat leven in de brouwerij. Maar ze blijven de boel wel in de gaten houden!

We gaan nu kijken of we de juiste speciale mensen voor ze kunnen vinden. Cat-minded mensen, zonder kleine kinderen, ervaring met speciale katten en met veel ruimte en een veilige tuin. Het kan best zijn dat ze in het begin erg moeten wennen maar ze zijn nu bij ons vrij stabiel. Wilt u meer weten bel ons dan even tussen 10-12u.

**Misschien hebben we een geschikt thuis voor de broers. Het is gelukt. Ze hebben een super geschikt thuis met buiten bij 2 geduldige kat-minded mensen. Moet lukken maar we houden uiteraard contact. Is stil op de boot, zonder de broers.

speciale katten, 2 broers, 1,5 jaar speciale katten, 2 broers, 1,5 jaar speciale katten, 2 broers, 1,5 jaar speciale katten, 2 broers, 1,5 jaar


Terug