De Poezenboot

Cafe

Geslacht: Poes
Kleur: zwart
Leeftijd: 13 jaar

Cafe, was dus de café poes.

Maar het café is over de kop en de poes zat zonder thuis. In het begin was ze nogal geschrokken van de verhuizing.

Gelukkig is ze inmiddels wat meer op haar gemak. Ze vindt het fijn als je haar voorzichtig aanhaalt, dus het begin is er maar in stress kan ze haar pootje even gebruiken.

Ze zal tijd nodig hebben om in haar nieuwe thuis te wennen en zich echt op haar gemak te voelen. Wie heeft ervaring met wat bange katten? Ze is 13 jaar jong, groot en zwart met wat witte haren.

Ze heeft sowieso een rustig thuis nodig met liefdevolle aandacht. Een thuis zonder kinderen, honden en in principe zonder katten. Ze is niet echt erg bewegelijk maar rustig aandacht krijgen stelt ze wel op prijs.

Bij urine onderzoek en later een bloedtest is gebleken dat Cafe suikerziekte heeft en 2x per dag geprikt moet gaan worden. Dan is een hele opgave. Toch gaan we proberen om iemand te vinden met ervaring die Cafe een gezellige fijne oude dag wil geven. We gaan uiteraard helpen met de dierenarts kosten. Wie? Bel gerust voor vragen, tussen 10-12u, voor meer info.

*Zoblij zoblij. Vandaag wordt Cafe geplaatst :) :) En extra leuk: bij een ex-stageloper die nu helemaal in toe de katten is. En ervaring heeft met suiker-katten. Moet goed komen.

 

Cafe, poes, 13 jaar Cafe, poes, 13 jaar


Terug