De Poezenboot

Floors

Geslacht: Kater
Kleur: tabby
Leeftijd: 8 jaar

Floors is een grote imposante kater,

je raakt makkelijk onder de indruk van hem maar toch is hij erg verlegen en schrikt snel. Dus veel geduld is vereist! Maar contact is er al gemaakt met hem, dat is te zien op het filmpje op Facebook. Klik op de homepage van onze site op het icoontje van Fb rechtsboven in.

Floors ligt er meestal onzichtbaar bij. Vaak verstopt hij zich ergens achter, in de hoop dat wij hem niet zien. Op het filmpje van Jolanda kun je goed zien hoe hij ook kan zijn, met de juiste benadering.
We zoeken voor hem een rustig thuis bij kattenkenners met ervaring, geen kinderen of honden en wel met een veilige tuin of erg ruim huis. Hij is wel een tuin gewend dus dat zou het mooiste zijn. Al is het de vraag of een nieuwe tuin en nieuwe katten in die tuin niet te spannend voor hem zijn. Even zien hoe hij zich verder ontwikkelt. Mocht er al een hele sociale makkelijk poes in huis zijn zou dat misschien ook kunnen. Hij is andere katten gewend en was daar oké mee. Maar alleen met tuin zou de meeste kans op slagen hebben.
Bel ons gerust even 10-12u als er vragen zijn.
 
**Floors krijgt een super liefdevol thuis. Heeft even geduurd maar we zijn heel blij voor hem.
Floors, kater, 8 jaar


Terug