De Poezenboot

Lieske

Geslacht: Poes
Kleur: rood
Leeftijd: 5 jaar

Lieske is een klein jong mooi rood poesje,

ze is inmiddels langs de dierenarts geweest en mag geplaatst worden. Ze komt uit een huis met meerdere katten, een beetje teveel katten. Ze heeft daar nogal wat stress ondervonden gezien haar vachtje bij haar achterpootjes. Lieske kon de tuin in, kent geen kinderen en is niet veel gewend. Resultaat is dat het een vrij onzeker poesje is waar je veel geduld mee moet hebben. Hoe dapper ze wordt kunnen we niet echt zeggen. Ze doet niet lelijk en je kan haar voorzichtig aaien, dat is dus een goed teken. Maar het zal wel een tijdje duren voor ze haar nieuwe huisgenoten gaat vertrouwen. Waarschijnlijk gaat ze zich verstoppen en laat zich niet zien.

We zoeken catminded mensen met geduld, die haar laten wennen in haar eigen tempo en verder niets van haar verwachten. Met die insteek valt alles mee. Een thuis zonder kinderen, zonder honden en het liefst met tuin of ruim huis. Wie helpt Lieske?

**Even duimen, kan zijn dat er een catminded thuis is voor Lieske. En dat is gelukt, echt een super goed thuis met liefdevolle huisgenote.

Lieske, poes, 5 jaar Lieske, poes, 5 jaar Lieske, poes, 5 jaar


Terug