De Poezenboot

Joe

Geslacht: Kater
Kleur: tabby wit
Leeftijd: 2 jaar

Joe is een jonge tabby witte teddybeer,

hij vraagt je aandacht, wil knuffelen en is gezellig aanwezig. Van zijn geschiedenis weten we niets af en kunnen dus alleen vertellen hoe hij bij ons is.

Bij de check van de dierenarts bleek zijn gebitje erg vies te zijn en is toen gelijk zijn gebitje gesaneerd. Weer helemaal als nieuw nu! Wel is het zo dat hij het beste zg 'tandenbrokken' moet eten. Dat zijn brokken maar dan veel groter. En het advies is, zoals eigenlijk bij alle katten, om zijn tanden te poetsen of gel te gebruiken. Dat laatste doen we met Joe. Beetje gel, om de dag, op zijn tanden aanbrengen (met een tube) en klaar.

Deze knuffelaar zoekt gezellige mensen, die niet alleen willen knuffelen maar ook willen spelen. Die genoeg ruimte hebben voor een grote jonge kater. Een veilig balkon of tuin zou top zijn. En die geen problemen hebben met zijn tanden 'poetsen' want dat is iets dan blijvend moet gebeuren. Wilt u meer weten over Joe, bel ons dan gerust even tussen 10-12u.

**Joe heeft misschien een nieuw liefdevol thuis, even afwachten of er een goede klik is. En die klik was er en het tandenpoetsen is geen probleem. We zijn super blij voor Joe.

Joe, kater, 2 jaar Joe, kater, 2 jaar


Terug