De Poezenboot

Proud

Geslacht: Kater
Kleur: zwart
Leeftijd: 2 jaar

Proud is een grote forse zwarte kater,

in het begin angstig en onzeker maar na een weekje of 2 trok dat wat weg en wilde hij wel aandacht. Hij is nu een voorzichtige knuffelaar. Ga niet lopen lawaai maken of voor hem dansen want dan zal hij enorm schrikken. Hij is groot maar heeft een klein hartje en is verlegen. Dik kans dat hij wat onzeker blijft.

We zoeken dus een rustig thuis met regelmaat bij mensen die ervaring met katten hebben. In eerste instantie zonder andere kat of het moet al een zeer sociaal poesje zijn die andere katten gewend is. Maar de meeste kans maakt hij in een thuis zonder andere kat en misschien later een jong poezen-maatje erbij.

Hij is jong en alhoewel hij vrij layback is, heeft hij wel de ruimte nodig. Dus geen woning 3hoog achter. Spelen met hem hoort daar ook bij. We weten verder niets van zijn achtergrond. Wilt u meer over hem weten, bel ons gerust tussen 10-12u.

**Proud krijgt al bezoek, met een paar dagen weten we of hij nieuwe huisgenoten heeft. En ook van Proud weten we het zeker: hij is geplaatst.

Proud, kater, 2 jaar


Terug