De Poezenboot

Bange Rakker

Geslacht: Kater
Kleur: tabby wit
Leeftijd: 12 jaar

UPDATE

Bange Rakker heeft opeens een omslag gemaakt. We zijn er helemaal onderste boven van. Hij is nog wel voorzichtig, en dat zal hij blijven, maar hij wil nu erg graag aandacht en komt zijn ‘knuffels’ halen. Heel anders dan in het begin. Uiteraard zal hij in een nieuw thuis weer helemaal opnieuw moeten wennen. Maar nu kan men zien hoe hij kan zijn. Kijk voor het filmpje even op Facebook.

Bange Rakker, is dus een erg bange kat

Waarschijnlijk heeft hij niet veel meegemaakt waardoor hij nu alles eng vindt. Zijn huisgenoten zijn overleden en de 2 andere katten zijn niet bij ons terecht gekomen. Zijn wereld staat dus helemaal ondersteboven. Hij haalt niet uit maar probeert zich zo klein mogelijk te maken in de de hoop dat wij hem niet zien!

We zoeken een thuis voor hem bij mensen die ervaring hebben met bange katten. We denken dat hij nl voorlopig onder de kast verdwijnt en zich niet laat zien. En dat 'voorlopig' kan weken duren. Dus veel engelen geduld en begrip moet aanwezig zijn!

Hij is een tuin gewend, dus een veilige omheinde tuin zou perfect zijn. Een tuin waar hij uit kan lijkt ons, gezien zijn karakter en leeftijd, niet geschikt. Een veilig balkon zou ook prima zijn.

**We geloven het nog niet helemaal maar waarschijnlijk heeft Bange Rakker een super thuis gevonden. Sneller dan gedacht. Deze week weten we meer. We zijn super blij: Bange Rakker mag het proberen in zijn nieuwe thuis. Komt goed.

 

Bange Rakker, kater, 12 jaar Bange Rakker, kater, 12 jaar


Terug