De Poezenboot

Floris

Geslacht: Kater
Kleur: roos wit
Leeftijd: 11

Floris is een grote komische, iets te zware, mooie rode katere. Wat ouder en bedaarder kater met een pittig karakter. Hij heeft soms losse handjes en daar doe je niets aan. Hij vindt andere katten niet leuk en steeds minder leuk, wat wel moeilijk is omdat hij los loopt tussen de andere katten op de boot. Hij loopt dan erg te mopperen en te grommen. Dat is niet als hij alleen is, bijv even op kantoor, maar ook dan kan hij wel eens zeggen: het is genoeg en een klap geven. We zoeken dus iemand die geen andere katten heeft, die een tuin heeft waar hij niet uit kan of een ruim huis met balkon zodat hij wel een frisse neus kan halen. Een rustig en stabiel thuis heeft hij nodig, met iedere dag regelmaat. Dan zou deze brompot nog wel eens gezellige dagen kunnen hebben en minder met zijn handjes wapperen. Wie komt kennismaken?

**Floris heeft een super geschikt thuis gevonden met een super huisgenote. We zijn zoooo enorm blij voor hem. Hij heeft er een jaar op moeten wachten, voor onze begrippen is dat erg lang, maar uiteindelijk een heel liefdevol thuis gevonden. We hoorde een uur na plaatsing al hoe het met hem ging: heel goed. Lag op de voeten van zijn nieuwe huisgenote, loopt met haar mee, loopt te spinnen en ging er languit bij liggen ;) Super fijn.

Floris, kater, 11 Floris, kater, 11 Floris, kater, 11 Floris, kater, 11 Floris, kater, 11 Floris, kater, 11 Floris, kater, 11


Terug