De Poezenboot

Bange kittens

Geslacht: Poes & kater
Kleur: schildpad en rood
Leeftijd: 3 maanden

We hebben dus een aantal Bange kittens,

Bang met een hoofdletter want ze zullen altijd een bang trekje houden, dat gaat niet meer weg. In de belangrijkste eerste weken van hun leven hebben ze geen contact gehad met mensen en dan blijft die angst hangen. 

Op de foto`s lijken ze heel wat maar ze komen niet even gezellig bij je knuffelen! Al zou je ze juist heel graag knuffelen maar dat werkt bij Bange kittens/katten juist averechts. Ze moeten zelf aangeven wanneer ze daar aan toe zijn.

Voor 'eigen' mensen kunnen ze enorm lief zijn/worden als ze eenmaal gewend zijn maar daar is veel geduld voor nodig. En verkijk u daar niet op, dat is geen dagen of weken geduld hebben maar veel langer. Het gaat om 2 broertjes en 2 zusjes.

We zoeken dus echt serieuze mensen die weten waar ze aan beginnen. Het liefst bij mensen die ervaring hebben met echt Bange kittens/katten.

Ze zijn net nagekeken en goedgekeurd door de dierenarts. Heeft u vragen over ze bel ons dan even tussen 10-12u op din-don-vrijdag.

**We hadden niet verwacht dat het zo snel zou gaan met de bange kittens maar ze zijn alle 4 onderdak. De 2 zusjes zijn samen geplaatst en de 2 broertjes Tamo en Telly ook. We gaan snel bellen met de vraag, hoe het met ze gaat.

Bange kittens, poes & kater, 3 maanden Bange kittens, poes & kater, 3 maanden Bange kittens, poes & kater, 3 maanden


Terug