De Poezenboot

Misi

Geslacht: Poes
Kleur: schildpad
Leeftijd: 1-2 jaar

Misi is een jonge erg bange poes,

ze komt uit een huis met meerdere katten en heeft misschien te weinig sociaal contact gehad met mensen of heeft toch een trauma opgelopen.

Ze is nog maar net bij ons, dus moeten we haar zelf ook nog leren kennen. Toch laten we haar vast aan u zien. Ze is dus andere katten gewend, geen kinderen gewend en beter niet bij energieke honden. Op dit moment is ze nog niet te benaderen, ze vindt ons eng.

Sowieso zoeken we tzt mensen die ervaring hebben met erg bange katten, veel geduld hebben en verder niet veel van haar verwachten. Een rustig thuis waar ze in haar eigen tempo tot rust kan komen en de mensheid weer kan gaan vertrouwen. Ze zal zich verstoppen en eigenlijk lijkt het of je geen kat in huis hebt! Dat kan lang duren en misschien blijft het altijd een bange kat die niet echt geknuffeld wil worden. Wie helpt haar? 

**Misi heeft geluk, er is al iemand die interesse in haar heeft en haar vaak komt bezoeken. En nu mag ze mee. We gaan duimen dat ze zich spoedig op haar gemak gaat voelen in haar nieuwe thuis.

Misi, poes, 1-2 jaar


Terug