De Poezenboot

Kasumi

Geslacht: Poes
Kleur: blauw

Kasumi is een Poezenboot poes

en kwam midden 2016 bij ons terug, toen 8 jaar jong. We hebben haar een paar keer geplaatst maar iedere keer wist ze de weg, via de huisgenoten, terug te vinden. Kasumi gaat niet netjes op de bak en dan gaat het niet lukken in huis. Ze komt relaxed over maar kan dus een stressertje zijn. Al betovert ze iedereen met haar mooie charmes.

Ze blijft nu bij ons want om de een of andere reden gaat het super goed op de boot. Met de andere katten en bezoekers kan ze het goed vinden. Ons prinsesje laat wel weten dat ze er is, kan een humeurtje hebben, laat haar grenzen weten, vertoeft graag in de keuken en is duidelijk aanwezig. Toch zijn we allemaal gek op haar. En met haar looks mag Kasumi lekker de show stelen!

Kasumi, poes, Kasumi, poes, Kasumi, poes, Kasumi, poes,


Terug

Financiële adoptie

Belangrijk voor u

  • U machtigt Stichting de Poezenboot om een bedrag af te schrijven totdat u zelf de machtiging schriftelijk intrekt.
  • Het bedrag wordt in de laatste week van de maand afgeschreven.
  • Met het insturen van de machtiging per mail gaat u akkoord met de regels van het machtigen.
  • U behoudt het recht om het bedrag binnen 30 dagen na afschrijving terug te laten boeken d.m.v. een verzoek aan uw bank.

Vul onderstaand formulier in om een kat financieel te adopteren:

Type donatie *


Geslacht *
 
Bedrag *
Selecteer eerst het type donatie.
 

We proberen de kosten te drukken door u de informatie en foto van uw financieel te adopteren kat per mail te sturen. Mocht u deze echter toch liever via de post ontvangen zet dan hier een vinkje.