De Poezenboot

Reserveren

Beste mensen,

Vanwege de toenemende bezoekers op de Poezenboot voelen we ons genoodzaakt om een bepaald systeem te gaan hanteren. Dit zodat het voor de katten en de bezoekers leuk blijft. We zijn, behalve woensdag en zondag, normaal de hele week tussen 13-15u open voor bezoekers.

Maar vanaf 30 augustus 2019 gaan we een online reservering hanteren, met uitzondering van de winter. U kunt zelf bepalen welke dag en welk kwartier u wilt langskomen. We houden die plek dan voor u open. Mocht u opeens niet langs kunnen komen of zijn er andere veranderingen, laat het ons dan aub weten.

Daar dit systeem, ook voor ons, nieuw is moeten we nog het een en ander uitproberen. Dit jaar kunt u nog in de winter online resererven maar de eerste 3 maanden van 2020 (als test) kunt u gewoon naar ons toekomen tussen 13-15u. Mocht het druk zijn dan zou u even moeten wachten voor u naar binnen kan.

We zijn geen toeristische attractie, we zijn een dierenopvang, maar tussen 13-15u ontvangen we graag kattenliefhebbers. Bent u een katten-lover, dan bent u van harte welkom. U betaalt geen toegangsbedrag maar uiteraard zijn donaties meer dan welkom. We krijgen namelijk geen subsidie. Namens alle katten: hartelijk dank.

Vul het aantal personen in om een datum te kiezen