De Poezenboot

Ella

Geslacht: Poes
Kleur: tabby wit

Ella is midden 2019 bij ons gekomen

als vondeling, samen met 2 kittens. De kittens waren redelijk te benaderen, ze waren wel wat angstig maar niet zo erg als hun moeder. Ella is een mooie donker tabby met wit verwilderd poesje en geschat op 2 jaar en niet te benaderen. Waarschijnlijk leefde ze al een tijd buiten en zal in ieder geval in de eerste maanden van haar leven erg weinig contact met mensen hebben gehad. Vandaar haar angst voor mensen. Ze doet niet lelijk tegen je maar wil niet benaderd worden. Zou je dat wel doorzetten dan zal ze zich wel verdedigen.

Bij de andere katten doet ze het goed, ze gaat rustig haar gangetje. Soms moet je opletten waar ze is want ze is erg stilletjes aanwezig en treedt niet op de voorgrond. Ella mag lekker haar gangetje gaan en we wachten af of ze ons meer gaat vertrouwen.

Ella, poes, Ella, poes, Ella, poes, Ella, poes,


Terug

Financiële adoptie

Belangrijk voor u

  • U machtigt Stichting de Poezenboot om een bedrag af te schrijven totdat u zelf de machtiging schriftelijk intrekt.
  • Het bedrag wordt in de laatste week van de maand afgeschreven.
  • Met het insturen van de machtiging per mail gaat u akkoord met de regels van het machtigen.
  • U behoudt het recht om het bedrag binnen 30 dagen na afschrijving terug te laten boeken d.m.v. een verzoek aan uw bank.

Vul onderstaand formulier in om een kat financieel te adopteren:

Type donatie *


Geslacht *
 
Bedrag *
Selecteer eerst het type donatie.
 

We proberen de kosten te drukken door u de informatie en foto van uw financieel te adopteren kat per mail te sturen. Mocht u deze echter toch liever via de post ontvangen zet dan hier een vinkje.