De Poezenboot

Robijntje

Geslacht: Poes
Kleur: tabby schildpad

Robijntje is een wollig klein poesje,

ze is bij ons gekomen in de zomer van 2019, toen was het hele nestje rond de 3 maanden jong. Ze zijn waarschijnlijk buiten geboren en waren erg angstig. Katten die buiten geboren worden zijn, jammer genoeg, niet echt goed gesocialiseerd met mensen. Vooral Robijntje is een angsthaasje, haar nestgenootjes waren minder angstig. De broertjes hebben we inmiddels kunnen plaatsen. Dit soort katten blijven (een beetje) een gebruiksaanwijzing houden maar het gaat heel goed met ze.

Haar zusje is overleden. Zij had een soort tumor op haar luchtpijp, waar de dierenarts, spijtig genoeg, niets aan kon doen

Met etenstijd staan ze vooraan. In de kattengroep gaat het prima, ze is niet anders gewend. En wie weet, gaat ze mensen ooit ook leuk vinden. Voor nu gaat ze hun eigen gangetje en dat is prima.

Robijntje, poes, Robijntje, poes,


Terug

Financiële adoptie

Belangrijk voor u

  • U machtigt Stichting de Poezenboot om een bedrag af te schrijven totdat u zelf de machtiging schriftelijk intrekt.
  • Het bedrag wordt in de laatste week van de maand afgeschreven.
  • Met het insturen van de machtiging per mail gaat u akkoord met de regels van het machtigen.
  • U behoudt het recht om het bedrag binnen 30 dagen na afschrijving terug te laten boeken d.m.v. een verzoek aan uw bank.

Vul onderstaand formulier in om een kat financieel te adopteren:

Type donatie *


Geslacht *
 
Bedrag *
Selecteer eerst het type donatie.
 

We proberen de kosten te drukken door u de informatie en foto van uw financieel te adopteren kat per mail te sturen. Mocht u deze echter toch liever via de post ontvangen zet dan hier een vinkje.