De Poezenboot

Dava

Geslacht: Poes
Kleur: zwart wit

Dava is een erg bang moeder-poesje

ze is, 9-21, als vondeling bij ons gebracht met 2 kittens. En heeft waarschijnlijk al een tijd buiten geleefd. Gelukkig waren de 2 kittens niet zo erg bang. Alle 3 zijn ze opgevangen bij de pleegopvang, zodat de kittens goed gesocialiseerd konden worden. En dat is redelijk gelukt, toen ze oud genoeg waren zijn de kittens samen geplaatst. Dava is daarna gesteriliseerd en weer terug naar de Poezenboot gebracht.

Omdat ze nog steeds niet goed benaderbaar was hebben we besloten haar los in de groep te laten. Dat is altijd 'even' een traject maar ook met Dava is dat goed gegaan. Ze is inmiddels prima gewend en loopt lekker haar gangetjes, gaat naar buiten, kijkt naar de zwanen en andere vogels en doet goed mee met de speelsessies. Wie weet wordt ze nog eens een goed benaderbare Dava. We hebben geduld en wachten het af.

 

Dava, poes, Dava, poes, Dava, poes, Dava, poes, Dava, poes, Dava, poes,


Terug

Financiële adoptie

Belangrijk voor u

  • U machtigt Stichting de Poezenboot om een bedrag af te schrijven totdat u zelf de machtiging schriftelijk intrekt.
  • Het bedrag wordt in de laatste week van de maand afgeschreven.
  • Met het insturen van de machtiging per mail gaat u akkoord met de regels van het machtigen.
  • U behoudt het recht om het bedrag binnen 30 dagen na afschrijving terug te laten boeken d.m.v. een verzoek aan uw bank.

Vul onderstaand formulier in om een kat financieel te adopteren:

Type donatie *


Geslacht *
 
Bedrag *
Selecteer eerst het type donatie.
 

We proberen de kosten te drukken door u de informatie en foto van uw financieel te adopteren kat per mail te sturen. Mocht u deze echter toch liever via de post ontvangen zet dan hier een vinkje.